Kevät kokous 26.4.2015

Suomen monteohjastajat ry kevät kokous

Mikkeli 26.4.2015 klo 14.00

 

Paikalla Nora Järvinen, Sanna Riikonen, Merja Ikäheimonen, Milla Markkanen,  Heli Perkiö.

Nettiyhteys Hanne Hurskainen, Karoliina Sinkkilä 

 

1. Kokouksen avaaminen 

Nora Järvinen avasi kokouksen klo 14.40

 

2. Kokouksen järjestäytyminen

Valittiin puheenjohtajaksi Heli Perkiö ja sihteeriksi Merja Ikäheimonen.

 

3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 

Kokous on kutsuttu koolle hevosurheilussa sekä yhdistyksen nettisivuilla. Yhdistyksen virallinen kutsukanava on nettisivut.

 

4. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta.

Valittiin Sanna Riikonen ja Milla  Markkanen.

 

5. Esityslistan hyväksyminen 

Hyväksyttin siltä osin että lisätään listaan kylmäverinen.

 

6. Vuoden 2014 toimintakertomus 

Ajettiin Suomen mestaruus karsinnat ja finaali molemmille roduille. Osallistuttiin PM järjestelyihin Turun raveissa sekä ohjastajien PM kilpailuihin. Ajettiin kiertueet ja finaalit Prix etoile sekä Prix du Nord. Järjestettiin winter monte meeting kiertue ja finaali. Jaettiin ruusukkeita ja loimia lähtöjen voittajille. Pidettiin montekurssi Varjo-tallilla. Julkaistiin monte-kalenteri sekä monte-lehti. Tehtiin yhteistyötä raviratojen kanssa.

7. Vuoden 2015 toiminnantarkastus kertomus

Myönnettiin tili ja vastuuvapaus tilivelvollisille.

 

8. Palkitsemiset

Vuoden 2014 paras lämminverinen Miia Myllymäenoomistama ja valmentama  Timbal Lake juoksi 22 starttia joista voitti 9 ja oli toinen viisi kertaa. Suomenhevosten paras Tuulian Toive, om. J.J.R talli ja Petri  Järvisara, valmentaja Jorma Ruokonen. 16 startista viisi päättyi voittoon , kakkos sijoja kolme ja kolmosia yksi.  Ohjastajien ykkönen oli Jenni  Kaija  12 voitolla  statistiikka kokonaisuudessaaan 54 st 12-8-6  Joukossa mm. Finlandia monten kolmos sija Hunter Herolla ja SM finaalissa hopeaa Classical Duolla. Toiseksi sijoittuneella Jenni Nevalaisella totosijat 11-8-5 ja kolmanneksi  tulleella Mia Myllymäellä 9-8-4  Paras kylmäverinen oli Tejas, jonka 8 monte starttia toivat totosijat 2-3-3.  Kaikille  palkituille m toimitetaan pokaali kaiverruksineen.8

9. Muut asiat

Keskusteltiin nettisivujen päivittämisestä. Päätettiin lähettää jokaiselle montelähtöön osallistuvalle jäsenmaksu kaavake.

 

10 kokouksen päättäminen 

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 15.27