Suomen Monté-ohjastajat Ry

Yhdistys on perustettu 1990 ja ensimmäisenä vuonna jäseniksi liittyi reilut 30 lajista kiinnostunutta. Jäsenmäärä vaihtelee ja tällä hetkellä jäseniä on toista sataa. Toimintaan ja jäseniksi on jokainen lämpimästi tervetullut!

Monté tunnetuksi yhteistyöllä

Monté | Kuva: Kirsi KantokoskiTehtäväkseen yhdistys otti sekä kehittää että tehdä tunnetuksi lajia. Yhdistys on saanut yhteistyössä raviratojen ja hevosalan eri tahojen kanssa lähtöjen määriä tasaisesti lisättyä. Suurin merkitys on kuitenkin ollut raviurheilun keskusjärjestön, Suomen Hippoksen, aktiivisella osallistumisella montén asemaa vahvistavaan yhteistyöhön. Nykyisin yhä useampi ravihevonen osallistuu menestyksekkäästi sekä kärry- että montélähtöihin.

Viimevuosien myötätuuli lajille ja ansiokas yhteistyökumppanuus Hippoksen, raviratojen ja hevosalan eri tahojen kanssa on mahdollistanut lajin vuosittaisten päätapahtumien, SM-finaalien, sijoittumisen lämminverisillä Mikkelin St Michel- ravien ja suomenhevosilla Suomenhevosliitto ry:n tuella Kuninkuusravien ohjelmaan. Yhdistys pyrkii jatkuvuuteen molempien rotujen SM-finaalien sijainnissa lajin päätapahtumina arvonsa mukaisilla paikoilla. Tämän tavoitteen edellytys on jatkuva myönteinen yhteistyö ja vuorovaikutus kaikkien yhteistyökumppaneittemme, tukijoittemme ja hevosalan eri tahojen kanssa.

Löydät myös  meidät facebookista

https://www.facebook.com/pages/Suomen-Mont%C3%A9ohjastajat/122995767764438?fref=ts