Lisenssiuudistukset! Tiedote Hippoksesta

Kirjoitettu .

Harrastajalisenssi C:n voivat saada poikkeusluvalla myös vuosittain yli kahtakymmentä (20) muiden omistamaa hevosta ohjastavat henkilöt. Tähän joukkoon kuuluvat henkilöt, joiden toiminta ravien parissa ei täyty runsaista ohjastustehtävistä huolimatta yritystoiminnan kriteereitä: Kuten harrastuksekseen pitkien välimatkojen päässä ohjastustehtävissä toimivat ohjastajat, sekä esimerkiksi monteohjastajat.

Asiasta voi tehdä vapaamuotoisen anomuksen lisenssivaliokunnalle (sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Monteohjastajien ei tarvitse erikseen perustella poikkeuslupaa, riittää että ilmaisee halunsa saada poikkeuslupa. Lisenssivaliokunta arvioi sitten ohjastusstatistiikan perusteella myönnetäänkö poikkeus.

Poikkeusluvan hakemisen kanssa ei ole kiire, sillä rajoituksia aletaan tarkastella 1.1.2015 alkaen, joten rajoitukset harrastajalisenssillä C tulevat vastaan aikaisintaan siinä vaiheessa kun on vuonna 2015 ohjastanut kahtakymmentä muiden omistamaa hevosta.

Hyvää viikonloppua! -Smo ry hallitus-