Panta/pipo/huivitilaus tästä uutisesta! 😊

Kirjoitettu .

Pantojen, pipojen ja huivien kevättilausta pukkaa 😍 useita eri värejä! 😍 Pannat 10e/ huivit 8e/ pipot 12e. Tilaukset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Suosikki Summitie WMM finaalin voittajaksi

Kirjoitettu .

 

Janita Antti-Roikon valmentama ja ohjastama Summitie kantoi suosikin paineet ja voitti helposti Jokimaalla ravatun finaalin.

Hyvissä ajoin kärjen tuntumaan ajanut Janita paineli keulaa jo tuhat juostuna ja otti samalla reilun kaulan seuraaviin...

SMO 2020-jäsenlehti on valmis!

Kirjoitettu .

Suomen Monteohjastajat ry:n nettilehti 2020 on nyt valmis ja lähetetty jäsenille sähköpostitse. Mikäli et lehteä saanut, laita viestiä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Mustamani talvimeetingin paras

Kirjoitettu .

 

Jenni Kaija pääsi tuulettamaan Kylmäveristen monte talvimeetingin voittoa kotiradallaan Teivossa talli Raharengin omistamalla ruuna  Mustaminilla.  Ruuna on startannut nyt montessa yhteensä neljä kertaa joista se on voittanut kolmasti. Teivossa...

Martinan Montétreeni verkossa 14.12.2020

Kirjoitettu .

 

Martinan rakentama koulutus- ja treenisetti montéohjastajille! SMO Facebookin tapahtumasta löydät ZOOM- ID:n millä pääset osallistumaan liveen! Hyviä treenihetkiä!