Viime vuoden parhaita poniraviurheilijoita palkittiin

Kirjoitettu .

 

 

Young Power – raviurheilevan nuorison palkintogaalassa 10.2.2018 Forssan Pilvenmäellä palkittiin vuonna 2017 ansioituneita nuoria ja poneja.

Ensimmäistä kertaa jaetun Vuoden Ystävä –palkinnon sai esimerkillisestä toiminnastaan pitkäaikainen ravinuorten aktiivi Vilja Kivinen.

Hän on pitkäaikainen ravinuorten aktiivi, joka on tehnyt vuosien varrella paljon hyvää niin poniravikoulun ohjaajan tehtävissä kuin muussakin ravinuorten toiminnassa. Kivinen on esimerkillisen tunnollinen ponivalmentaja sekä rehti kilpailija, ystävä niin hevosille kuin ihmisillekin. 

 

 

Vuoden valjakot olivat odotetusti; A-ponivaljakko Thorvald ja Maria Kiukas sekä B-ponivaljakko Miniatyr ja Pinja Iltanen.

Vuoden nuorisoponiksi nimitettiin useita lapsia opastanut poni-ori Hellä Kanelisilmä Torniosta. Lisäksi Tornioon matkasi myös Vuoden Poniravirata –palkinto.

 

 

Liikutuksen kyyneleet virtasivat Emma Väreen poskille, kun hänen eläkkeellä oleva poninsa Billy kutsuttiin Ponitähtien talliin Kilpauransa jo lopettaneet, monessa liemessä keitetyt ja ansioituneet shetlanninponit Nearly Perfect, Smedens Rival sekä Billy kutsuttiin Ponitähtien Talliin. Nearly Perfect on lopetettu kuusi vuotta sitten, mutta Smedens Rival ja Billy ovat edelleen täysissä ruumiin ja sielun voimissa. 

 

Vuoden ponimontéohjastaja ja montéponi

 

Vuoden montéponi Dagacia Awa

Vuoden ponimontéohjastaja Iina Hautamäki