Monté-kussi Kylämäen Hevostilalla huhtikuussa.

Kirjoitettu .

Suomen Monté-ohjastajat ry järjestää Kylämäen Hevostilan kanssa montékurssin 15.4. – 17.4.2016. Kurssi on suunnattu kaikille montésta kiinnostuneille ikään katsomatta!

Kurssin ohjaajana toimii montéspesialisti Sanna Riikonen, joka on ollut maailmankuulun ohjastajan Phillippe Masschaelen opissa Ranskassa ja kilpaillut eri maissa ympäri Eurooppaa. Sanna on myös viime vuoden suomenhevosten montén Suomen Mestari.
 
Kurssi sisältää teoriaopetusta sekä käytännön harjoittelua hevosten kanssa Kylämäen Hevostilalla. Kurssin aikana käydään harjoittelemassa myös raviradalla ja saadaan tuntumaa siihen miltä vauhti tuntuu oikeissa kilpailuolosuhteissa. Kurssille voi osallistua oman hevosen kanssa tai käyttää Kylämäen Hevostilan hevosia.

Kurssilla on myös mahdollisuus tutustua Kylämäen Hevostilan Hospitalliin, jossa on mm. vesikuntoutuslaite, infrapunasauna ja Bemer-laite sekä ”vanha herra” Petteen, joka on ravikuningas sekä Pohjoismaiden mestari. 

Kurssin hinta on 280€. Hinta sisältää majoituksen pe-su, ruokailut, saunan ja paljun, illanvieton, oman hevosen tai lainahevosen, kuljetukset raviradalle, opetuksen kurssimateriaaleineen, jokaiselle osallistujalle pienen muiston ja kilpailun voittajalle palkinnon montén saralta sekä ohjaajan loppupalaverin leiristä. 

pe:  tulokahvit/tee/mehu/kaakao+voileipä ja iltaruoka, sauna, palju, illanvietto
la:  aamupala, lounas, kahvi yms+välipala, iltaruoka, sauna, palju, illanvietto
su: aamupala, eväät raviradalle, päivällinen

HUOM: Kurssille otetaan rajoitettu määrä osallistujia eli ilmoittaudu heti -  viimeistään 4.4.2016 mennessä.
 
Järjestävillä tahoilla on oikeus muutoksiin, joista ilmoitetaan ilmoittautuneille erikseen.

 

Ilmoittautumiset Nora Järvinen p.0400 789343 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Opetuksen sisältö Sanna Riikonen p. 050 3693355 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kylämäen Hevostila Elina Kylämäki p. 044 4845800 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.