Tervetuloa mukaan toimintaan!

SMO ry aloitti toimintansa 1990. Se asetti tavoitteikseen lajin kehittämisen, tunnetuksi tekemisen ja harrastusmahdollisuuksien lisäämisen. Samat tavoitteet ovat yhdistyksen toiminnan kulmakiviä edelleen.

Yhdistys on saanut yhteistyössä raviratojen/raviurheilun keskusjärjestön ja hevosalan eri tahojen kanssa saaden lähtöjen määriä tasaisesti lisättyä vuosittain. SMO ry pyrkii myös järjestämään monté-kursseja ja leirejä kiinnostuneille, tiedotusta hevostapahtumien yhteydessä sekä luentoja montésta kaikille halukkaille ja lajista kiinnostuneille ikään katsomatta. Yhdistys pyrkii näin osaltaan tekemään myös arvokasta nuorisotyötä raviurheilun parhaaksi. 

Sponsoreiltaan,raviurheilun keskusjärjestön ja hevosalan eri tahojen saamallaan arvokkaalla tuella, jäsenmaksuilla sekä kurssi/leiri tuloilla kertyneillä varoilla rahoitetaan yhdistyksen toiminta mm. SM-karsintalähtöjen, Prix Etoile, Prix Du Nord, Winter Monté Meeting, Kylmäveristen Monté-Talvimeeting palkintojen osalta. Samoin yhdistyksen lehti ja nettisivut yms. ylläpidetään näillä.

Yhdistyksen virallinen tiedotuskanava ovat nämä verkkosivut (monteohjastajat.com), yhdistys on myös Facebookissa.

Jäsen-/lajilehti julkaistaan mahdollisuuksien mukaan, yhdistyksen kotisivuilla ilmoitellaan lajin ajankohtaiset asiat/tiedotteet ja FB sivuilla julkaistaan mahdollisuuksien mukaan mm. montélähtöjen tulokset ja kaikki montéa koskettavat asiat.

Yhdistyksellä on käytössä/tilattavissa monté-esite erilaisiin tapahtumiin ja ABC-vihkonen ”Pikku paketti montétietoa” -kursseja varten.

Molempien rotujen Suomenmestaruuskarsintoihin osallistuvilta kuskeilta vaaditaan yhdistyksen jäsenmaksun suorittaminen tai osallistumismaksu.

Jäsenmaksun maksaneiden yhteystiedot julkaistaan laina-ohjastaja listalla henkilön niin halutessa. Listalta hevosenomistajien ja valmentajien on kätevää etsiä hevoselleen ohjastajaa.

Saavuttaakseen asettamansa tavoitteet yhdistys tarvitsee jatkuvaa myönteistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta jokaisen yhteistyökumppaninsa, tukijansa ja hevosalan eri tahojen kanssa.

Yhdistys toivoo kaikilta lajin harrastajilta ja lajin pariin tulevilta positiivista/rakentavaa ja aktiivista osallistumista lajin kehittämiseen. Yhdistyksen toimihenkilöt tekevät työtä harrastuksenaan ja talkoilla.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Kiitos kaikille vanhoille ja uusille yhteistyökumppaneille lajin eteenpäin viemisellä. 

Jäsenmaksu

Henkilöjäsenet

Ajoluvalliset ja kannatusjäsenet 25 € vuosi
Alle 16-vuotiaat juniorijäsenet 10 € vuosi

Yhteisö- ja yritysjäsenet

Yritysten ja yhteisöjen jäsenmaksu on  40 €/vuosi ja se sisältää bannerin/logon kahden kuukauden ajaksi yhdistyksen monteohjastajat.com sivustolle.

Muu materiaali

Voit tilata kaavakkeella myös muuta materiaali kirjoittamalla tilauksesi viestikenttään.

  • Vanhat lehdet ei jäsenille 5 €/kpl.
  • Monté-esite

Jäsenmaksun suorittaminen

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt liittymiskaavakkeen maksa jäsenmaksu sekä mahdollinen muu tilaamasi materiaali suoraan yhdistyksen tilille: FI49 5620 6010 0008 89 (BIC: OKOYFIHH)

Huomioithan, että jäsenmaksun tilisiirtolomaketta ei enää lähetetä automaattisesti jäsenille. Jäsenmaksusta voidaan lähettää tilisiirtolomake erilillisestä pyynnöstä postitse tai sähköpostilla.

Muistathan ilmoittaa viestikentässä sen henkilön nimen, jota jäsenmaksu koskee.

Ilmoita yhteystietosi ja muutokset

Uusien jäsenten tulee ilmoittaa yhteystietonsa viereisellä kaavakkeella tai maksun yhteydessä maksun viestinä.

Osoite- sekä muut yhteystietomuutokset voi ilmoittaa oheisella kaavakkeella tai hallituksen jäsenien sähköpostiin.