Mervi Laurilalle PM pronssia Tanskasta

Kirjoitettu .

 

Lisää kuvia monteohjastajien facebook sivuilla 

Odensen raviradalla Tanskassa jatkettiin tänään 29.7. mittelöitä  monté-ohjastajien ja amatöörien Pohjoismaiden Mestaruudesta. Monté-ohjastajilla oli kolme osalähtöä, kaksi Billundin raviradalla eilen ja tänään yksi osalähtö. Mervi Laurilalla ei ollut tänään ajokkia, koska ajoi eilen kaksi osalähtöä Billundissa sijoilla 2 ja 3. Susanne Klemola ja Karoliina Sinkkilä ajoivat eilen yhden osälähdön, sijoilla 3 ja 2. Tytöt lähtivät tämän päiväseen kilpailuun hyvistä asetelmista.

Viimeisessä osalähdössä Susanne Klemola sijoittui 7 hevosella Thunder Mckija ja Karoliina Sinkkilä 8 hevosella Global President.

Lopullinen pistetaulukko oli kutkuttava, sillä Mervi Laurila keräsi 21 pistettä ja tämä olisi riittänyt Pohjoismaiden Mestaruus hopeaan, mutta Merviltä vähennettiin kolme pistettä jättäytymisestä saadusta sakosta.

Norjaan meni kaksoisvoitto monté-ohjastajien PM kilpailuissa. Helene Kolle 26 pisteellä ja Elisabeth Jensen 20 pisteellä.

Mervi Laurila PM kolmonen 18 pisteellä. Susanne Klemola keräsi 16 pistettä. Samalla pistemäärällä 3 muun maan edustajaa. Karoliina Sinkkilä keräsi 15 pistettä.

Amatöörien PM jäi Tanskaan Dennis Kristiansenille pisteen erolla Juha-Pekka Ahoseen ja Janne Räisäseen. Voittaja keräsi 36 pistettä ja Ahonen ja Räisänen 35 pistettä. Räisänen nousi PM hopealle, koska tasapisteissä parempi aika ratkaisi ja Juha-Pekka Ahonen PM pronssia.

Suomalaisittain kisat olivat onnistuneet. A-ponien Pohjoismaiden Mestaruus ja B-poneissa hopeaa. Monté-ohjastajien PM pronssi ja amaatöörien hopea ja pronssi.

Smo ry onnittelee kaikkia osallistujia menestyksestä ja kiittää kaikkia tahoja hyvästä yhteistyöstä ja kaikkia jotka mahdollistavat tämän kilpailun meille.

Nora