Ohjastajien PM kilpailut Tanskassa

Kirjoitettu .

Monté-ohjastajien ja amatööriohjastajien sekä A- ja B-ponien Pohjoismaiden mestaruudesta on mittelöity 28.7. Billundin radalla Tanskassa. Ensimmäisessä osalähdössä Karoliina Sinkkilä ohjasti  Alvena Rexin toiseksi ja Mervi Laurila Vicki Lundin kolmanneksi. Susanne Klemolalla ei ollut hevosta ensimmäisessä osalähdössä.

Toisessa osalähdössä Mervi Laurila ohjasti Expensive Dustin toiseksi ja Susanne Klemola Silencen kolmanneksi. Karoliina Sinkkilällä ei ollut hevosta toisessa osalähdössä.

Tytöt ovat hyvissä asemissa kahden osalähdön jälkeen. Huomenna kilpailuja jatketaan Odensen radalla, jossa ajetaan yksi lähtö. Tulessa ovat Susanne Klemola ja Karoliina Sinkkilä. Mervi Laurilalla ei ole hevosta huomenna. Mervin urakka on suoritettu sijoilla 2 ja 3. Ohjastajien PM ratkeaa kolmannen osalähdön jälkeen. Kolmen osalähdön pisteet lasketaan yhteen ja eniten pisteitä kerännyt ohjastaja on v. 2017 Pohjoismaiden Mestari.

Amatööri lähdöissä ensimmäisen osalähdön voitti Juha Pekka Ahonen hevosella Princess V P:llä ja toisen Janne Räisänen hevosella Ovido Saf.

A-ponien Pohjoismaiden Mestaruus tuli Suomeen Veera Mattilallle ponilla Wera ja B-poneissa tuli hopeaa Moona Espolle ponilla Amazon.

SMO ry onnittelee kaikkia osallistujia menestyksestä ja toivottaa tuureja ja menestystä Odenseniin ajettaviin lähtöihin.

Koko Suomi peukuttaa, että Ohjastajien PM tittelit tulisivat Suomeen!

Nora