SMO ry järjestää Kylämäen Hevostilan kanssa montékurssin/leirin 22.7. - 24.7.2016

Kirjoitettu .

SMO ry järjestää Kylämäen Hevostilan kanssa montékurssin/leirin 22.7. - 24.7.2016. Kurssi/leiri on tarkoitettu kaikille montésta kiinnostuneille ikään katsomatta.

Kurssin/leirin ohjaajana toimii montéspesialisti Sanna Riikonen, joka on ollut maailmankuulun ohjastajan Phillippe Masschaelen opissa Ranskassa, kilpaillut eri maissa ympäri Eurooppaa sekä on viime vuoden suomenhevosten SM montén Suomen Mestari.

Kurssi/leiri sisältää teoriaopetusta sekä käytännön harjoittelua hevosten kanssa Kylämäen Hevostilalla sekä käytännön harjoittelua raviradalla, josta saadaan tuntumaa miltä vauhti tuntuu oikeissa kilpailu olosuhteissa. Kurssille/leirille voi tulla omalla hevosella tai käyttää Kylämäen Hevostilan hevosia.

Kurssilla/leirillä on myös mahdollisuus tutustua Kylämäen Hevostilan Hospitalliin, jossa vesikuntoutuslaite, infrapunasauna, Bemer-laite yms.

Kurssin hinta 280€, sisältää majoituksen pe-su, ruokailut, saunan ja paljun, illanvieton, oman hevosen tai laina hevosen, kuljetukset raviradalle, opetuksen kurssimateriaaleineen ja jokaiselle osallistujalle pienen muiston ja kilpailun voittajalle palkinnon montén saralta. Ohjaajan loppupalaverin leiristä.

HUOM! Kurssille/leirille otetaan rajoitettu määrä osallistujia eli ilmoittaudu HETI, viimeistään 17.7.2016

Järjestävillä tahoilla on oikeus muutoksiin, joista ilmoitetaan ilmoittautuneille erikseen.

TERVETULOA OPPIMAAN JA TUTUSTUMAAN MONTÉN VAUHDIKKAASEEN MAAILMAAN PORUKALLA!

Lisätiedot/Ilmoittautumiset

Nora Järvinen P. 0400 789343 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Opetuksen sisältö Sanna Riikonen P. 050 3693355 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kylämäen Hevostila Elina Kylämäki P. 044 4845800 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.unki.fi