HUOM! SM karsintoihin osallistujat

Kirjoitettu .

Huom! kaikki SM karsintoihin osallistujat, SM säännöt edellyttävät yhdistyksen jäsenyyttä, jotta voit osallistua kyseisiin lähtöihin, joten huolehdithan ennen ilmoa, että olet yhdistyksen jäsen. Jäsenyytesi on voimassa kun jäsenmaksusi on kirjautunut yhdistyksen tilille. Jäseneksi voit liittyä sivuillamme yhdistys palkista liity jäseneksi! Noudatetaan sääntöjä.

SM karsinnoissa palkitaan voittajahevonen loimella ja kunniapalkinnolla. Odotetaan virallista tulojärjestystä ennen kuin mennään voittaja esittelyyn! Jos hevosellesi ei pystytä laittamaan loimea turvallisesti, niin toivottavaa olisi, että taustavoimat tuovat loimen esiin yleisölle yhteistyökumppanin näkyvyyden vuoksi.

LV SM karsinnoissa Griollo-hevosrehut lahjoittaa voittajalle loimen, ruusukkeen ja kunniapalkinnon omistajalle ja ohjastajalle

SH SM karsinnoissa Kylämäen Hevostila lahjoittaa voittajalle loimen ja kunniapalkinnon omistajalle, valmentajalle ja ohjastajalle. SMO ry lahjoittaa ruusukkeen.

Toivottavaa olisi, että palkintoja olisi vastaanottamassa asianomaiset.

HUOM! Jos järjestävä rata on ns. myynyt lähdön omille yhteistyökumppaneille niin radan oma yhteistyökumppani palkitsee lähdön haluamallansa tavalla.

Nora