MONTÉKURSSI/LEIRI

Kirjoitettu .

SMO ry järjestää eri yhteistyökumppanien kanssa montékurssin/leirin 11.7. - 12.7. ja 25.7. - 26.7. Kylämäen Hevostilalla Marttilassa. Kurssi/leiri on tarkoitettu kaikille montésta kiinnostuneille ikään katsomatta.Kurssi/leiri sisältää teoriaopetusta sekä käytännön harjoittelua hevosten kanssa

Kurssin/leirin ohjaajana toimii montéspesialisti Sanna Riikonen, joka on ollut maailmankuulun ohjastajan Phillippe Masschaelen opissa Ranskassa ja kilpaillut eri maissa ympäri eurooppaa. 

Kurssilla /leirillä on myös mahdollisuus tutustua Kylämäen Hevostilan Hospitalliin, jossa vesikuntoutuslaite, infrapunasauna, Bemer-laite yms. sekä "vanha herra" Petteen, joka on Ravikuningas sekä Pohjois-Maiden mestari.

Kurssin hinta alk. 120€, sisältäen 2xaamiainen, 2xlounas, 2xkahvi/tee/mehu+välipala(la-su), iltapalan (la), opetuksen kurssimateriaaleineen.

Kurssille/leirille on mahdollisuus saapua jo perjantaina ja tilalla on yöpymismahdollisuus saunan ja paljun kera, kurssille voi ottaa oman hevosen mukaan tai vuokrata hevosen tilalta tai osallistua pelkkään teoriaan.

Hinnat: pe-la yöpyminen, sisältää iltapalan 30€, la-su yöpyminen, sisältää saunan+paljun 45€, pe ilta-su oman hevosen tallivuokra 30€, la-su tilalta vuokrattu hevonen käytännön harjoitteluun 20€

HUOM! Kurssille/leirille otetaan rajoitettu määrä osallistujia eli ilmoittaudu heti, kuitenkin viimeistään 11.7. alkavaan 30.6. mennessä ja 25.7. alkavaan 14.7. mennessä.

Järjestävillä tahoilla on oikeus muutoksiin, joista ilmoitetaan ilmoittautuneille erikseen.

TERVETULOA OPPIMAAN JA TUTUSTUMAAN VAUHDIKKAASEEN LAJIIMME PORUKALLA!

Ilmoittautuiset Nora Järvinen P. 0400 789343 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Opetuksen sisältö Sanna Riikonen P. 050 3693355 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kylämäen Hevostila Elina Kylämäki P. 044 4845800 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.