• Prix du Nord

Prix du Nord

Kiertueen yhteyshenkilö: Nora Järvinen P. 0400 789343 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Prix Du Nord kiertue on tarkoitettu kylmäverisille ja suomenhevosille, mahdollisuuksien mukaan ajetaan karsintoja ympäri Suomen sekä mahdollisesti myös jatkossa Pohjoismaissa sekä finaali. Aiemmin Prix Du Nordia ajettiin vain Pohjoisessa Suomessa, mutta kysynnän vuoksi se laajennettiin koko Suomen kattavaksi kilpailuksi ja tarkoituksena on saada se jatkossa kansainväliseksi kilpailuksi kylmäverisille.

PRIX DU NORD 2017

Tätä kiertuetta ei koske ehto, että etusijalla ovat Suomessa syntyneet/Suomeen rekisteröity. 

Prix du Nordin järjestää Suomen Monté-ohjastajat ry yhteistyössä raviratojen ja Suomen Hippos ry:n kanssa.

Tämän vuoden finaali ajetaan Turun Toto 76 raveissa 25.11.2017 vähintään 2.000€ ykköspalkinnolla.

Prix Du Nord 2017 säännöt

Sarjamääritys koko kiertueen ajan: p. 7.500€ + 20m/7.500€ pt 80

Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan 5-vuotiaat ja vanhemmat kylmäveriset. Karsintalähdöt ja finaali ajetaan tasoitusajona. 

Loppukilpailuun pääsee karsintalähdöistä kuusitoista eniten pisteitä keränneet hevoset,kuitenkin niin,että samalla matkalla voi olla enintään kaksitoista (12) hevosta.Karsintalähdöistä jaetaan pisteitä seuraavasti: 20-15-10-7-5-3-2-1.Vain rahasijat ovat oikeutettuja pisteisiin.Tasapisteissä ratkaisee parempi pistesija,jos ne ovat samat,ratkaisee karsintalähdössä parempi saavutettu km-aika,jos sekin on sama,ratkaisee arpa.Mikäli joku loppukilpiluun oikeutettu hevonen on estynyt osallistumasta,täytetään sen paikka seuraavaksi eniten pisteitä keränneellä hevosella jne.Mahdollisesti vapaaksi jäävät finaalipaikat täytetään karsintalähtöihin osallistuneilla (pisteettömillä) hevosilla vakiosarjan karsintaperusteen mukaisesti.

Muilta osin noudatetaan Suomen Hippos ry:n voimassa olevia ravikilpailusääntöjä.Muutoksia näihin sääntöihin voi tehdä ainoastaan Suomen Monté-ohjastajat ry:n hallitus

Palkinnot 2017 kaudella

SMO ry lahjoittaa voittajallle ruusukkeen

Muut palkinnot ilmoitetaan myöhemmin

Finaali:

SMO ry lahjoittaa kolmen parhaan taustavoimille ja ohjastajalle finaaliruusukkeet

Muut palkinnot ilmoitetaan myöhemmin

KIERTUE 2017 (Karsintoja lisätään sitä mukaan kun saadaan vahvistuksia radoilta)

13.9       Vermo

24.9       Mikkeli

  5.10     Kouvola

24.10     Tampere

  3.11     Turku

5.11.       Oulu

10.11     Pori

25.11     Turku FINAALI TOTO 76