Lämminveristen suomenmestaruus 2020

Suomenmestaruus ajetaan karsintalähtöinä ja loppukilpailuna mahdollisuuksien mukaan eri puolilla Suomea.

Suomen Mestaruuden järjestää Suomen Monté-ohjastajat ry yhteistyössä raviratojen sekä Suomen Hippos ry:n kanssa.

St Michel raveissa ajettavaan finaaliin pääsee 10 eniten pisteitä kerännyttä valjakkoa.

 

 

 

Säännöt 2020

Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan väh. 10 000e voittosumman omaavat 4-vuotiaat ja vanhemmat lämminveriset, jotka ovat Suomen Hippos ry:n rekisterissä.(pysyvästi suomeen rekistöröity)

Karsintalähtöjä järjestetään kuudesta kolmeentoista kappaletta ja ne ajetaan ryhmäajona vähintään 2000 metrin matkalla.

Karsinnassa tai finaalissa ohjastavan ohjastajan on suoritettava SMO ry jäsenmaksu tai samansuuruinen osallistumismaksu kyseisen lähdön ilmottaumispäivään mennessä. Maksu suoritetaan yhden (1) kerran kalenteri vuoden aikana. Ohjeet maksun suorittamisesta löytyvät osoitteesta monteohjastajat.com

Montén Suomen Mestaruuden loppukilpailu ajetaan heinä-elokuussa ryhmäajona vähintään 2000 metrin matkalla. Loppukilpailuun pääsee kymmenen (10) eniten karsintalähdöistä pisteitä kerännyttä hevosta. Mikäli joku loppukilpailuun oikeutettu hevonen on estynyt osallistumasta, täytetään sen paikka seuraavaksi eniten pisteitä keränneellä hevosella jne.

Jos hevonen on osallistunut usempaan kuin kolmeen (3) karsintalähtöön, huomioidaan niistä kolme parasta sijoitusta pisteitä laskettaessa.

Pisteet lasketaan seuraavasti:  20 - 10 - 6 - 4 -2 - 1 - 1  Vain rahasijoille sijoittuneet saavat pisteitä. Pisteettömiä hevosia ei  hyväksytä loppuiluun.

Tasapisteissä ratkaisee parempi pistesija, jos ne ovat samat, ratkaisee karsintalähdöissä parempi saavutettu km-aika, jos sekin on sama, ratkaisee arpa.

Loppukilpailun ovat oikeutettuja osallistumaan ensimmäisen palkinnonn suuruudesta riipumatta myös nemyös ne mC ja C-ajoluvan haltijat, jotka ovat ohjastaneet vähintään 15 lähtöä totoraveissa ennen lppukilpailun ilmoittautumispäivää.

Muilta osin noudatetaan Suomen Hippos ry:n voimassa olevia ravikilpailusääntöjä.

Muutoksia näihin sääntöihin voivat tehdä Suomen Monte-ohjastajat ry:n hallitus sekä Suomen Hippos ry yhteisellä päätöksellä.

 

Karsintalähdöt 2020

 

20.5. Helsinki

1.6. Kuopio

2.6. Tampere

8.6. Oulu

14.6. Joensuu

15.6. Turku

4.7. Lahti (Jokimaan Montétähti) 

10.7. Kaustinen

18.7. Mikkeli, finaali

 

 

SMO ry

Hanne Hurskainen puheenjohtaja

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

044 275 5999

www.monteohjastajat.com

 

pisteiden päivitys: Merja Ikäheimonen, 040 141 1485