Lämminveristen suomenmestaruus 2017

Suomenmestaruuskilpailut ajetaan karsintalähtöinä ja loppukilpailuna mahdollisuuksien mukaan eri puolilla Suomea. Suomen Mestaruuden järjestää Suomen Monté-ohjastajat ry yhteistyössä raviratojen sekä Suomen Hippos ry:n kanssa. Finaali ajetaan perinteisesti ST Michel raveissa. 

 

Criollo-Hevosrehut lahjoittaa jokaisen karsinnan voittajalle ruusukkeen, omistajalle ja ohjastajalle kunniapalkinnon.

 

Lämminveriset 2017

Yhteyshenkilö

Merja Ikäheimonen 040 141 1485  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

Hanne Hurskainen p. 044 2755 999     Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Säännöt 2017

Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan väh. 10 000e voittosumman omaavat 4-vuotiaat ja vanhemmat lämminveriset, jotka ovat Suomen Hippos ry:n kilpailurekisterissä ja ne ulkomaan rekisterissä olevat hevoset, jotka ovat virallisesti suomalaisessa valmennuksessa.

Karsintalähtöjä järjestetään kuusi-kolmetoista (6-13) ja ne ajetaan vähintään 2000 metrin matkalla. Mahdollinen karsinta suoritetaan normaalin karsintapistelaskun mukaan. Karsintaan/finaaliin on ilmoittautumispäivään mennessä jokaisen osallistuvan ohjastajan suoritettava SMO ry jäsenmaksu. Maksu suoritetaan yhden (1) kerran kalenterivuoden aikana.

Montén Suomen Mestaruuden loppukilpailu ajetaan heinä-elokuussa ryhmäajona 2100/2140 metrin matkalla. Loppukilpailuun pääsee kaksitoista (12) eniten karsintalähdöistä pisteitä kerännyttä hevosta. Mikäli joku loppukilpailuun oikeutettu hevonen on estynyt osallistumasta, täytetään sen paikka seuraavaksi eniten pisteitä keränneellä hevosella.

Karsintalähdöistä huomioidaan kolme (3) parasta sijoitusta pisteitä laskettaessa.

Pisteet lasketaan seuraavasti: 1. sija 20 pistettä, 2. sija 10 pistettä, 3. sija 6 pistettä, 4. sija 4 pistettä, 5. sija 2 pistettä ja 6. sija 1 pistettä. Vain rahasijat ovat oikeutettuja pisteisiin. Pisteettömiä hevosia ei hyväksytä loppukilpailuun.

Tasapisteissä ratkaisee parempi pistesija, jos ne ovat samat, ratkaisee karsintalähdöissä parempi saavutettu km-aika, jos sekin on sama, ratkaisee arpa.

Loppukilpailun ensimmäisen palkinnon suuruudesta riippumatta loppukilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan myös ne mC ja C-ajoluvan haltijat, jotka ovat ohjastaneet vähintään 15 lähtöä totoraveissa.

Loppukilpailun palkinto tarkistetaan vuosittain.

Kiertue 2017

la 8.4. Pori

ti 18.4. Tampere

su 23.4. Lappeenranta

to 11.5 Lahti

ma 22.5. Oulu

ke 24.5. Helsinki

pe 2.6. Forssa

la 10.6. Jyväskylä

su 18.6. Joensuu

ma 26.6. Kuopio

pe 7.7. Kaustinen


la 15.7. Mikkeli finaali, St Michel

 

 

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd